Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.09.02 - 08.
Zeneszüret Fesztivál
Pécs

TISZTELT KÖZÖNSÉG! 

Pocakos hordók görgetése, méretes edények suvickolása, zordon reggelek, nyarat idéző déli napsugarak, jól szervezett előkészület, sok-sok munka utáni várakozás: milyen lesz az idei termés?

Metszőollók csattogása, a puttonyos izzadságcseppjei, a daráló zörgése, a prés könyörtelen sajtolása és már csorog is a must. Az első bizonyság, a gazda reménysége, amiből már sejteni lehet, hogy a következő év zsongó ünnepi pillanataiban vagy csendes, fáradt estéken milyen bort tölthetünk a pohárba.

Az előkészületeket elvégeztük, takarítsuk be és élvezzük együtt a termést!

Filharmónia Magyarország 2024-ben is megrendezi hagyományos, őszi klasszikus zenei fesztiválját Pécsett. A Zeneszüret Fesztivál legfontosabb hivatása kimozdítani a koncerttermek falai közül a zenét, közel hozni az emberekhez, falakat átlépve utcákon, tereken csendültek fel a dallamok. 2024. szeptember 4. és 8. között a hangversenyek mellett váratlan, különleges helyszíneken megszólaló térzenék színesítik Pécs programjait.

 

 

2022 Aftermovie