Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
OrgonaPont
országszerte

Augusztusban a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre került az OrgonaPont sorozat. Több mint 60 városban, közel 100 koncerten csendült fel az orgonaszó. A koncertek különleges nyáresti élményeket kínálnak a tartalmas, felemelő kikapcsolódásra vágyó közönség számára országszerte.

A kellemes hangulatú orgonamuzsikára épülő hangversenyek célja, hogy a forró nyári napokon a templomok hűvösében minőségi programokat kínáljon mindazok számára, akik az igényes pihenést kedvelik. A hangszerek királynőjét a programsorozat keretében a legtehetségesebb orgonaművészek szólaltatják meg.

Unikális élményben lehet részük az OrgonaPont koncertjeire ellátogatóknak, hisz ritka hangszerpárosításokat hallhatnak, valamint minden egyes koncert repertoárja különleges műgonddal került kiválasztásra. 2021-ben többek között olyan kivételes tehetségű orgonaművészeket hallhatott a nagyérdemű, mint Pálúr János, Kovács Róbert, Somogyi-Tóth Dániel, Tóka Ágoston, Karasszon Dezső, Tabajdi Ádám, Mali Katalin, Dr. Bednarik Anasztázia. A hangversenyeken közreműködőjeként köszönthettük Sebestyén Mártát, Miklósa Erikát, a Határon Túli Magyar Zenészek Szimfonikus Zenekarát és Palya Beát is.  

Találkozzunk 2022 augusztusában újra az OrgonaPonton!