Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.05.18. - szombat 22:15
Fénnyel festett orgonasípok
Budapest, Zeneakadémia - Nagyterem
Fesztivál koncert
Jegyárak
3 900 Ft/ 5 900 Ft/ 7 400 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 30 677 9527budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen.

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. 

Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

A műsor-, időpont-, helyszín- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Cameron Carpenter orgonahangversenye

A „klasszikus zenei tabuk ledöntője”, és a The New Yorker által egyenesen „szupersztárnak” nevezett Cameron Carpenter hihetetlen frissességet hozott az orgonaművészetbe. Az amerikai orgonavirtuóz, zeneszerző és orgonatervező nem mindennapi programmal érkezik május 18-án a Zeneakadémiára az Orgonák éjszakája keretében. 

Váltsa meg jegyét a Orgonák éjszakája Zeneakadémián megrendezésre kerülő mindkét hangversenyére ( 20:30- Hannfried Lucke és Rost Andrea koncertje; 22:15-Fénnyel festett orgonasípok) és a második kocnert árából 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezményt a jegyek egy időben történő vásárlásakor érvényesítheti.

Koncertjegyével most exkluzív orgonabejárást nyerhet a Zeneakadémián!
Váltsa meg jegyét és a zenei élmény mellett most esélye van részt venni egy exkluzív bejáráson a Zeneakadémia orgonájába. A jegyvásárlók között kisorsoljuk 8 nevet, akiknek lehetősége lesz betekintést nyerni ennek a csodálatos hangszernek a lelkébe a koncert előtt.

JEGYVÁSÁRLÁS

ELŐADÓK:

Cameron Carpenter - orgona


MŰSOR:

Bach: Goldberg Variációk – Cameron Carpenter átirata
Muszorgszkij: Egy kiállítás képei - Cameron Carpenter átirata